• Kiwi Goes Orange
  • Apres Skiwi

Kiwanis Young Professionals Club Maastricht is een organisatie van jonge, enthousiaste mensen met een drijfveer om niet alleen succesvol te willen zijn in hun eigen maatschappelijke carrière, maar daarnaast zich ook willen inzetten voor de medemens, in het bijzonder voor kinderen. De club probeert door het organiseren van leuke, unieke evenementen geld in te zamelen om lokale goede doelen te steunen en kinderen te helpen met de achterliggende gedachte ‘serving the children of the world’. Een harde stelling bij Kiwanis is, dat wij niet bijdragen aan een project uit eigen middelen, maar door middel van deze uitdagende fundraising projecten!

Naast dit maatschappelijk doel van de club, draagt Kiwanis Young Professionals Club Maastricht ook bij aan zelf ontplooiing en het vergroten van je eigen netwerk. De club organiseert maandelijks een activiteit en een vergadering, waarbij enerzijds zakelijke beslissingen worden genomen betreft lopende evenementen en de organisatie daarvan, maar anderzijds ook om een goed gesprek te hebben onder het genot van een heerlijke borrel. Ook organiseren wij activiteiten om als club te groeien en de onderlinge banden te versterken, zoals diners, wijnproeverijen en weekendjes weg.

Wij streven er naar om een club te creëren van jonge gemotiveerde mensen uit diverse branches van verschillende achtergronden wat zal leiden tot interessante, maar ook vooral leuke gesprekken. Maken wij jou enthousiast? Neem dan contact met ons op via info@kiwanismaastricht.nl en woon een van onze activiteiten bij!

Een maatschappelijke groet,

Het bestuur

Spooktocht 31 oktober 2015

| |

Verheugd nodigen wij u uit voor de aanstaande spokentocht die wij als Kiwanis Young Professionals Maastricht organiseren voor kinderen in de leeftijd vanaf 8 jaar. Na de succesvolle (en drukbezochte!) Spokentochten in 2013... LEES MEER

Apres Skiwi 7 maart 2015

| |

Après Skiwi (2013, 2014 en 2015) Na het daverende succes van Après Skiwi 2013 en 2014, zal op zaterdag 7 maart 2015 D’n Hiemel weer omgetoverd worden tot DE après-club van Maastricht. Kaarten kunnen... LEES MEER